12.12.2019 г., 17:44 ч.

Празна съм 

  Поезия » Авторска песен
1261 0 3

Животът с мене май се шегува

и не зная защо ме наказва.

Празен той е и нищо не струва,

обичта само с обич се купува,

купува, ааа...

 

Откога любовта се таксува за грях,

откога, откога?

Без вина съм, а пак виновна аз бях,

докога, докога?

За доброто отнесох пореден шамар,

с какво заслужих този кошмар?

Със какво, със какво?

 

Празна съм! Убийствено празна

и ми липсват сърце и душа...

Май животът гори и наказва

най-добрите за своите дела.

 

Празна, убийствено празна съм!

 

Откога любовта се таксува за грях,

откога, откога?

Без вина съм, а пак виновна аз бях,

докога, докога?

 

Докога, докога, докога?

 

12 Декември 2019

 

ПП: Линк към песента https://soundcloud.com/nadia-412743293/empty

 

© Надя Уорендър Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Виновни сме и за това, което сме направили, и за това, което не сме. така че да не ти пука!
  • Благодаря за коментара и светли празници Ви желая от сърце!
  • Наде, недей така. Животът ни е най-ценния подарък. И всяко нещо е изпълнено със смисъл,дори и загубата. Моге пък празнината до се запълни с нещо по-добро. Пожелавам ти да го намериш скоро!
Предложения
: ??:??