Тъмнина... Пукот... Празнота...
Тишина... Болка... Самота...
Обиди... Укор... Мълчание...
Тъга... Сълзи... Страдание...
Безверие... Безвремие... и Пропаст...
Омраза... Злоба... Напаст...
Стени... Решетки... и Врати...
Тревоги... Трусове... и Теснини...
Илюзии... Безмислици... Лъжи...
Празни думички - нали...
© Любомир Деничин Всички права запазени
Пък и как бихме оценили онези другите, пълните?!
Поздрав за стиха!