15.07.2009 г., 12:07 ч.

Празнота 

  Поезия » Любовна
1244 0 6


Наранена играчка в нечии ръце,
душа празна - без облик, без стил.
Невинно, уплашено бледо дете,
защо ли животът така е решил?

Грях, болка, тъга и сълзи,
нежни бездънни красиви очи,
някой безкрайните карти реди...
смисъл и образ изчезват, нали?

Бледа надежда вирее все още
без никаква мисъл навред,
един копнеж все буди ни нощем,
че някога всичко ще бъде наред.

© Ася Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??