Погледни ме, любовнико,
обикнах греха си,
не виждаш ли - пия
кръв от дланта си.
Умирам малко, не боли,
счупена съм, но не съвсем,
разпилявам мечтите ти вещерно,
изгубваш се в мрака съвсем.
Виж ме, Ромео,
не говори за луната ,
тя е бледа и не е твоя,
къде си, Ромео във спомена...
Ти не знаеш ли, не те ли излъгах,
не, нали - чужда съм, поне във душата,
а ти, ти си пясъчно мой,
и прави се, макар и ненужна -
тази вечер ще те правя герой!
Погледни ме, красавецо,
споделяш греха ми,
давай, кради от мен мечти,
аз ще продължавам да хапя дланта си...
... а ти си поиграй.
© Ирена Всички права запазени