4.02.2008 г., 16:58 ч.

Пречистване... 

  Поезия » Друга
544 0 4
Изплувах бавно
и поех си дъх...
Не бе забавно
там, долу в нищото...
Не гоня ничий връх,
играя соло...
върху подиума на живота...

Пречистих прахта от душата,
попих със смях
кървящо сърце...
В скрина набутах грубо тъгата...
очи повдигнах към синьото небе...

А то ми се усмихна...
тих ветрец погали ми  косата...
Сетне всичко тук притихна - ...
но тя не се завърна - самотата...

© Жара Пенева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??