24.02.2009 г., 9:14 ч.

Пред огледалото стои 

  Поезия
529 0 1

Пред огледалото стои -

копие на тъмни страхове.

Размазано и толкоз мътно,

прикрива свойте грехове.

 

Пред огледалото стои,

една самотна рамка,

платно, морко от сълзи,

и толкоз черен грим.

 

Пред огледалото стои,

а сякаш няма я отдавна.

Огледа се за миг и отлетя

като пеперуда от тавана!

© Дива Самодива Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • До дъното на тъгата лесно се стига и излиза се трудно.Но ако си още жива и на таз земя тепърва ще го сториш-Бързо!
Предложения
: ??:??