6.12.2006 г., 1:07 ч.

ПРЕДАДЕН ОТ ЛЮБОВ 

  Поезия
882 0 1

   ПРЕДАДЕН ОТ ЛЮБОВ

 

Докога ще продължава тази мъка,

Докога ще къса всичко в мен,

Господи за сетен път те моля,

Сила дай ми,жажда за живот от Теб.

 

Усещам, че не мога да се справя,

Дано за първи път не се предам,

Болката е дяволски жестока,

Със сетни сили я отблъсквам – не ще се дам.

 

Докога не ще заспивам мирен,

В съгласие със вътрешния Дух,

Докога ще съм възбуден,сприхав,нервен,

И ще отблъсквам всичко – там и тук.

 

Не виждам, не чувам, не говоря, не спя,

Не чувствам нищо от мъка сега.

Любовна измама – предаден съм аз,

А за друго борех се час по час.

 

Отново се моля ден след ден,

Да обичам на воля вярната до мен,

Да не мисля, О Боже,

Че човек без душа трябва да бъде роден...

© Желязко Марков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??