8.08.2018 г., 1:17 ч.

Предавам се 

  Поезия » Философска, Друга
287 1 0

А страшен враг препречва пътя ми,

най-страшен враг – алчното ми „аз”.

Исус, пред Теб се стичат сълзите от очите ми

жадувам  с него да се разделя и в профил и в анфас.

 

Предавам се изцяло Боже във ръцете Ти,

желая с Теб единствено да продължа.

Оставям  всеки път от „себе си” в нозете Ти,

да бъда Твоя, радост е, а привилегия – да Ти принадлежа.

 

Не обеднявам, в този миг съм най-богата

и най-свободна – чувствам, че летя.

Желая силно в Тебе Светлината,

и знам ще се изгубя – но ще намеря в Любовта.

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??