16.09.2007 г., 23:30 ч.

Предчувствие 

  Поезия
504 0 1
 

                                Предчувствие


                             Всяко твое отсъствие


                             ме изпълва с предчувствия...


                             Но не мога да събирам времето,


                             нито пък да го пестя...


                             Просто губим  трепета


                             и усещаме студа...






© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Тъжно , но е така. И моите предчувствия са такива , дори когато той е сам в другата стая. Прекрасно пишеш, Павлина. Докосваш.С обич.
Предложения
: ??:??