31.12.2019 г., 11:34 ч.

Предчувствие 

  Поезия » Свободен стих
857 1 4

Тишина.

Усещам мрака

навън да пристъпя.

Знам,

че мога да чуя

кога,

ще ме потърси

и на вратата смутен

ще почука.

 

Чакам,

вкаменена

на прага слухтя.

Даже дъх да поема

не смея.

Да пропусна не искам

мига,

в който безмълвен

при мене ще влезе.

© Светла Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??