Dec 31, 2019, 11:34 AM

Предчувствие 

  Poetry » Free verse
870 1 4

Тишина.

Усещам мрака

навън да пристъпя.

Знам,

че мога да чуя

кога,

ще ме потърси

и на вратата смутен

ще почука.

 

Чакам,

вкаменена

на прага слухтя.

Даже дъх да поема

не смея.

Да пропусна не искам

мига,

в който безмълвен

при мене ще влезе.

© Светла Нейкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??