16.12.2006 г., 21:11 ч.

Преди да съм забравила да плача 

  Поезия
933 0 2
Преди да съм забравила да плача
се свърши есента, която
със себе си и дъжда отнесе.

Зимата на моето спокойствие
се появи от нищото, забравила,
че някой ще я чака с нетърпение.

Пролетта, планувана и мислена
в ума ми нежни песни пее
и сякаш вече я живея.

Лятото забързано протяга
от спомените ми ръце от пясък...
Запазено стои в усмивката ми -

погалете го, или ще избяга.

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??