3.07.2007 г., 12:01 ч.

Преди грехопадението 

  Поезия
496 0 6
Целувайки й тялото
с горещи устни,
надолу и надолу, ръцете скръстил зад гърба си.
А нейната душа
избира нежността
и свободата на мъжа
да властват...
Отчаяно задържат времето -
животът-миг сега е техен,
в уплаха от страстта им
и жадуващи да намират себе си...

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??