Jul 3, 2007, 12:01 PM

Преди грехопадението 

  Poetry
500 0 6
Целувайки й тялото
с горещи устни,
надолу и надолу, ръцете скръстил зад гърба си.
А нейната душа
избира нежността
и свободата на мъжа
да властват...
Отчаяно задържат времето -
животът-миг сега е техен,
в уплаха от страстта им
и жадуващи да намират себе си...

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??