7.07.2007 г., 14:56 ч.

Преди раздяла 

  Поезия
1345 0 13

Не тръгвай още! Чуваш ли дъжда -
припомня за вълнения предишни.
Не казвай нищо! Ще мълчим сега,
днес всичките ни думи са излишни.


Прегръщай нежно! За последен път,
опиянявай с пламенно  дихание.
И приюти ме! Мощната ти гръд,
поражда пак нестихващо желание. 


Не си отивай - вън дъждът вали,
и мрак е вече... толкова е късно.
Не искам много. Просто ме гали,
целувай ме, а после ще те пусна.

© ПЕТЯ ГРИГОРОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??