6.06.2024 г., 3:13 ч.

Предизборна хроника 

  Поезия » Епиграми
159 2 7

 

 

                       VIP

 

От твърде много незнание 

сме призьори в състезания. 

 

                     ИЗБОРИ 

 

Гледай, колко сербез кандидатури 

за бюджетни държавни структури!

 

                  АМНЕЗИЯ 

 

Браво!Все сме първи на теория 

по обезпаметена нова история!

 

 

           

© Стойчо Станев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??