2.12.2018 г., 9:20 ч.

Предизвестие за зима 

  Поезия » Любовна, Свободен стих, Друга
396 2 2

Тези есенни акорди,
които се промъкват като капки дъжд
да напоят браздите на очите ти –
как ще ми липсват.

 

Погледът ти е музика,
който разказва как звучи тишината
след ураганите на листопада
по отдалечаващи се стъпки.

 

Мълчаливо присъствие
има само онзи,
който вече си е отишъл.

 

Точно като теб,
когато се срещнахме.
Предизвестие за зима.

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??