10.01.2010 г., 18:02 ч.

Предпролетно 

  Поезия » Друга
1502 0 32

Твоето даване
просто
направи
от мене
човеченце снежно.

Пошло поставяне
в стойка
„изправен” -
плашило
с табелка
„Надеждно”.

Твоето искане
просто
изстиска
последните сили
от мене. 

Твоите истини
гаснат
в изплискани
снежни
човеци стопени.

© Тома Кашмирски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??