С надежда всяка година
чакам този пролетен ден,
щъркелите да посрещнем
на нашето място любимо.
Но аз не ще ви изневеря
и пак ще ви посрещна,
прекрасни щъркели, красиви,
предвестници на Пролетта.
И ето, пак двама щастливи
кръжите над своето гнездо,
където прегърнати двама
ще доживеете и старостта.
Тук аз мартеници ще закача
на първото цъфнало дърво
и пак тихо ще си пожелая
да има здраве, щастие и любов.
© Елена Всички права запазени
Ели,благодаря ти, че не ме отмина, нека и на на теб ти е Пролетно в душата!
Ани, дано наистина деня ти е бил незабравим, както на мен !
Валентин, те наистина са тук, макар и малко сгушени