21.08.2005 г., 3:59 ч.

Предзимие 

  Поезия
669 0 3
  1. Разтворих се във теб.
    Безкраят ме погълна.
    И станах звезден пътник
    без право да се върна.

    А мракът се разби на късове.
    И полудяха цветовете.
    Докосна ме като покръстване.
    Вселената засвети.

    Часовниците спряха.
    Реки преляха от обичане.
    От чувствата ни укротено
    забрави времето да тича.

    Застреляла страха,
    със тебе полетях.
    И Господ ни прости
    прекрасния ни грях.

© Здравка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Разтворих се между редовете
    Красиво излъчване
    умееш да обичаш по красив начин
    Времето спира дъха...
  • Благодаря ти,Веси.Ти винаги ме забелязваш
  • Хубаво е!
    Часовниците спряха...реки преляха от обичане.
    Докосва!
Предложения
: ??:??