5.01.2013 г., 13:54 ч.  

Преход и демография 

  Поезия » Гражданска
363 0 0

Каква е равносметката от нашата "демокрация"?

Че топим се като нация.

Корумпирани, некадърни политици

дават на народа постни пици.

Разходите само съкращават,

за себе си взимат, на народа не дават.

Бягат ни децата във чужбина,

не искат тук да им е амина.

Защото знаят - тук е мизерия голяма.

Затвор за престъпниците няма.

Политиците ни са нищо, а се имат за всичко.

Къде си, бяло гълъбче-надежда, бяла птичко?

Няма шанс таз държава да се оправи.

Уви, прав се оказа Слави:

"Не ми говорете за закон и конституция.

В тая държава всичко е проституция."

 

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??