28.03.2009 г., 7:13 ч.

Прекрачване 

  Поезия » Философска
503 0 16

Светът е илюзорен и е още нещо...

Трамплин е към отвъдното...

Отскок е до небесното,

където само птиците,

прекрачват тънки граници,

далече, далече от хаоса

и безОтговорните мечтания,

но близо,  по-близо до слънчева

надежда за нас заискряла...

С гротескни и огледални

извивки е над главите ни...

И си играе животът земен,

с нас - най-простосмъртните,

и ни държи на разстояние,

със своята поука и разруха.

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??