14.12.2009 г., 15:43 ч.

Прелюбодействено клеймо 

  Поезия » Друга
591 0 0

11.12.2009

 

На бялото платно на мойте страсти

контрастно е червеното петно

от бившите ми девствени контрасти

на нашето прелюбодействие клеймо.

 

Клеймо на нежност и на грях,

печат на две неизповядани души,

остатък от стаяван грях

остана на платното да тежи...

© Erato Eratova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??