21.06.2009 г., 17:44 ч.

Препускат... 

  Поезия » Друга
570 0 0

Препускат запрашали листи

към изгубеното ми съзнание,

душата ми е мисъл -

дарена с дихание.

 

Препускат забранени образи

към заключеното ми сърце,

там, под ангелски криле, откриваш

душата на едно дете.

 

Препускат мълчаливи залези

към диамантените ми очи,

връхлита в мене океан от истини

и време не оставя за мечти.

© Радосвета Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??