Jun 21, 2009, 5:44 PM

Препускат... 

  Poetry » Other
575 0 0

Препускат запрашали листи

към изгубеното ми съзнание,

душата ми е мисъл -

дарена с дихание.

 

Препускат забранени образи

към заключеното ми сърце,

там, под ангелски криле, откриваш

душата на едно дете.

 

Препускат мълчаливи залези

към диамантените ми очи,

връхлита в мене океан от истини

и време не оставя за мечти.

© Радосвета Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??