В утробата на нежен облак се понесох
чрез твоя страстен магнетичен дъх...
Отново се родих... Създаде ме Принцеса –
щастлива, действаща... от плът и кръв...
И под звездите светъл дом ми сътвори.
Изпълни го с любов... красиви изпитания...
Разбрах мълчанието ти. Простих дори,
изхвърлих всички ненужни страдания!
Пристъпих с трепет див и с нов кураж,
и с най-величествена бодра стъпка
премахнах от пътя си всеки мираж...
Какво щастие да съм сила попътна!
© Павлина Петрова
© Павлина Петрова Всички права запазени