13.02.2021 г., 23:36 ч.

Прераждане 

  Поезия » Пейзажна, Философска, Бели стихове
550 0 0

Там покрай пътеката

На лунна светлина

Бори се надеждата

За да съживи умрялата душа.

 

Добротата като мръсно куче

Бе изпъдена,

Любовта беше изхвърлена.

 

Тя беше забравила

Какво е да си щастлив,

Докато животът си определяше за бодлив.

 

Но един ден реши се тя,

Че  е време да захвърли тази тъга.

Дните закипяха,

Усмивките засияха,

Мечтите заблестяха.

 

И тази душа

Върна сладостта от живота

и неговата красота.

© К. И. Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??