30.10.2008 г., 15:03 ч.

Прерийни страсти 

  Поезия » Любовна
459 0 6
 

Прерийна   страст

 

 

 

Живот,

като пъзел!

Редя

и пререждам

с надежди,

безкрайни мечти!

Съблякох  срама си!

Подай ми ръка

в бездиханното утро,

само кажи ми

как и кога?

Сребристи криле

разтворих отново.

Прерийни страсти

събрах от росата.

Бяла богиня

с копринена гръд,

черна слугиня

с бисерна плът,

теб търсих в света.

Силни контрасти,

вълчи пороци

от птичи илюзии,

мътни потоци.

Безбрежие пламнало,

моя  съдба!

 

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??