28.11.2017 г., 22:16 ч.

Превърна се в пепел ненужна 

  Поезия » Философска
206 0 2

Превърна се в пепел ненужна...

пред моите морни очи...

отнесе те ледният вятър...

повя те в незнайни страни...

 

Аз още съм тук, не съм мръднал...

ромфеята твоя строших...

и змея, насъскан от тебе...

с ръцете си аз удуших...

 

Дали съм спечелил... не зная...

но зная, че веч си далеч...

аз зная... превърна се в пепел...

не ще пак посегнеш към мен...

 

 

 

 

© Андрей Андреев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??