1.12.2016 г., 15:10 ч.

През декември 

  Поезия » Любовна
401 1 5

През декември сънувам криле,
и звън на камбана,
зимата как къдели преде
песен в най-нежната гама,
слънчев смях на дете,
и ръцете на мама...
меко шалче плете.
И в уютна пижама
топло мляко с кафе,
сбъднато утро под снежно небе,
молитва най-малко от двама 
и в капчуците как кристално тече
обич по светла пътека за Коледа 
- към и от храма.

 

Galaxi

© Галина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??