Това, което е в очите ти
не съм го виждала от сто години.
Прости, за вечното ми тичане –
през твоя свят за малко минах...
Аз знам, че някъде със теб
вселените ни се пресичат.
Но в черната ни дупка с теб
сърцата ни със страх обичат...
© Радка Миндова Всички права запазени