3.04.2023 г., 11:56 ч.

През времето 

  Поезия
182 1 0

Ще имам много дълго време,
за да те забравям.
Ще се влача по колèне
и спомени в душата ще заравям.

Ще имам много тежки сънища,
в които ще пристигаш пак неканен.
Ти знаеш всички тайни пътища,
а към душата, няма път случаен.

Ще имам още хиляди животи,
в които все ще те обичам.
Само питам – в този за какво си?!
Щом без тебе трябва да се скитам?!
 

© Галина Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??