Apr 3, 2023, 11:56 AM

През времето 

  Poetry
184 1 0

Ще имам много дълго време,
за да те забравям.
Ще се влача по колèне
и спомени в душата ще заравям.

Ще имам много тежки сънища,
в които ще пристигаш пак неканен.
Ти знаеш всички тайни пътища,
а към душата, няма път случаен.

Ще имам още хиляди животи,
в които все ще те обичам.
Само питам – в този за какво си?!
Щом без тебе трябва да се скитам?!
 

© Галина Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??