22.10.2007 г., 14:16 ч.

През времето 

  Поезия
693 0 27
Свят широк - различни хора.
Любени и недолюбени сърца.
Цъфтяха бели рози край стобора,
умираха и раждаха се пак!
..........
По улиците селски, калдъръмени,
препъваха се моите мечти.
Прераждаха се спомени, отхвърлени,
останали във сивите  очи!

Във двора на кирпичената къща
погледнах отражение в герана,
където първата любов се връща
по улиците прашни със кервана!

Светкавица по стръмното се спусна
и бялото в очите помътня.
През времето животът ми препусна
и мъдри се пред мене старостта!

© Анета Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??