22.07.2008 г., 6:39 ч.

При мен 

  Поезия » Любовна
564 0 3
Сърцето ми до болка бие,
вика те без глас и иска да си тук.
Моля те, недей от него да се криеш,
че единствено за тебе може то да бие,
както никога за никой друг.
В погледа ми мил и нежен
не виждаш ли пожари да горят?
Застани до мен, макар и безнадежден,
и аз с един замах ще спася дори света.
Истинската вяра и любов за теб ще върна,
подавайки ти своята ръка.
С всичка сила в обятията си ще те прегърна
и не ще те пусна нивга, дори и в най-голямата беда.

© Антоанета Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??