На баба ми
За да не бъдеш тъжна и самотна
във днешния Рождествен светъл ден.
Ний идваме при теб сега отново
главите си във почит да сведем.
И да ти кажем колко те обичаме,
и колко липсваш ни във този час.
Отлитна ти далеч от нас - при птиците.
И никога не ще се върнеш пак.
© Анна Дюлгерова Всички права запазени
Поклон !!!