Oct 24, 2007, 2:48 PM

При птиците 

  Poetry » Other
698 0 11

На баба ми

 

За да не бъдеш тъжна и самотна

във днешния Рождествен светъл ден.

Ний идваме при теб сега отново

главите си във почит да сведем.

И да ти кажем колко те обичаме,

и колко липсваш ни във този час.

Отлитна ти далеч от нас - при птиците.

И никога не ще се върнеш пак.

© Анна Дюлгерова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??