31.03.2017 г., 9:28 ч.

При теб 

  Поезия » Любовна
515 4 6

При теб потърсих обич и утеха.

При теб потърсих ласки и уют.

При теб открих, което ми отнеха!

Прогони дългия, коварен студ!

 

От буца лед сърцето ми сковано

ти сътвори огнище с огън жив!

И като птица дълго в плен стояла

сега летя! И с тебе съм щастлив!

 

Обичай ме! Не искам нищо друго!

Обичай ме тъй, както можеш ти!

За кратък миг направи с мене чудо!

За кратък миг сърцето ми плени!

 

Без тебе аз не искам да живея!

Не искам и сега да бъда сам!

Обичам те! За тебе аз копнея!

Сърцето си на длан ще ти го дам!

 

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??