26.07.2012 г., 23:21 ч.

При Твоите приятели 

  Поезия » Друга
421 0 2

При Твоите приятели намерих

утехата,

надеждата,

мира...

При тях се спрях ужасно уморена!

Полекичка започнах да раста

над старите тревоги и копнежи,

над минала обида и вина...

У мен поникна непозната нежност,

желание дори да полетя...

 

Душата си не мога да позная.

 

Започна да танцува с лекота!

 

При Твоите приятели намерих

пътеката напред към вечността!

 

© Руми Бакърджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??