24.09.2007 г., 9:36 ч.

Прие ме. 

  Поезия
509 0 6
Зад облаците се опитах да погледна -

светкавица ме ослепи.

Морето исках да изследвам -

изхвърлиха ме морските вълни.

В църквата поисках опрощение -

но предпочете Той да спи.

Пустинята единствена прие ме,

със златен пясък... от сълзи.

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??