20.01.2010 г., 18:30 ч.

Приемам да съм твоята... 

  Поезия » Любовна
747 0 5

Приемам да съм ден и нощ,

и светлина, и мрак, и затъмнение.

В очите ти, събудена в разкош,

да съм и дар, и избавление.

Да съм добре дошла и преоткрита,

когато ме настигаш преди ада.

И ми спестяваш колко си поскитал,

за да ме имаш - за награда.

Приемам да съм твоята спечелена,

поръсена с прашец любовен, купа.

Но, моля те, не искам след вечерята

като троха в забравата да ме изтупаш.

 

© Ниела Вон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??