1.12.2013 г., 22:51 ч.

Приеми ме като вричане 

  Поезия » Любовна
808 0 2

Бях готова да се закълна,

че чувствата към тебе са измислени,

но дълбоко в моята душа бълбука извор

от страсти, с времето пречистени.

 

Днес мислите тежат ми като камъни

и прокопават те в душата ми река,

а реката търси си море за вливане

и устие измисля си от най-нежните слова.

 

Покажи ми пътя си море-мечта,

не смей да ме обричаш на забрава,

приеми във себе си душата ми река

и любов завинаги ще ти оставя.

 

Не се страхувай ти от моята вода,

любовта ми не търпи отричане,

ще се влея в теб, като яростна вълна,

приеми ме, приеми ме, като вричане.

 

***   ***   ***

© Дора Трифонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??