6.02.2019 г., 0:33 ч.

Приказка написана с мълчание 

  Поезия » Любовна
403 0 0

За най-красивите приказки не са нужни думи, а две сърца, които да туптят в един и същи ритъм.

 

 

Не говори, вълшебнико мой.

Само вплитай пръсти в косите ми.

Роши ги неспирно с любов.

И разкажи ми най-красивата приказка.

 

Онази дето и двамата знаем наизуст.

Онази, дето не се нуждае от думи.

Готова съм любов със теб да тръгна,

по безкрайния път на неразумието.

 

И искам сплели ръце да вървим.

Чак до безкрая със тебе да стигнем.

Нищо че този път ще е много трънлив,

Аз знай, по-силно теб ще обикна!

 

И ще бъда героинята на нашата приказка.

Онази, дето със теб ще напишем.

В нея ще вложим целия смисъл,

На любовта ни единствена!

 

И допрели верни длани със теб ще вървим.

По най-щастливия път изграден от любов.

Ти ще си моя любим.

А аз ще бъда героинята на твоя живот!

 

За финал. Целуни ме!

И накарай думите да са незначителни.

Нека любов със теб да мълчим.

И да пишем нашата приказка!

 

Автор: Полина Велчова

© Полина Велчова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??