Приказка за лека нощ ще ти разкажа.
Приказка за други времена.
Ще бъда малката Шехерезада,
приседнала пред теб на колена.
И знам, че тази приказка е чудна,
за двама влюбени в нощта,
отдали се на страст безумна,
прегърнати посрещнали деня.
А ти притихнал ще ме слушаш
и всяка дума ще следиш в захлас.
До мен очакващ, тихо сгушен
ще разбереш, че приказката е за нас.
Приказка за лека нощ ще ти разкажа.
Целувам миглите потрепващи в съня.
За теб съм твоята Шехерезада,
а приказката е за нас и любовта.