26.04.2009 г., 15:59 ч.

Приласкай ме 

  Поезия » Друга
472 0 2

 

    Приласкай ме

 

Приласкай ме нощ

във своите спуснати коси.

В огън и наслада,

на предел и зрак.

Владей ме в топлото си лоно,

разкъсал сетен стон.

Приласкай ме слънце -

зарево

във своите падащи лъчи.

В огън и наслада -

на дългия светлик.

Приласкай ме,

обхвани

със спуснати коси

мойта трепетна любов -

отново първа, млада...

Остани със мене стон

на вечната наслада.

 

24.09.94

© Валери Качов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??