14.04.2018 г., 0:07 ч.

Принципите ни 

  Поезия » Гражданска
364 0 1

 ПРИНЦИПИТЕ НИ

 

Безвремието е добра основа...
Безпътицата ни е обща цел!
Лъжата  ни за всичко е готова,
а Съвестта ни: "Дяволът я  взел!

 

Нима с такива верни постулати,
ще можем нещичко да изградим.
С това във трета глуха ни натикват
и там до края си стоим!


 1988 София

 

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Можем и да си излезем! Може да не сме много и да не можем да променим кардинално света, но поне ще се преброим! Поздрав!
Предложения
: ??:??