3.06.2008 г., 15:21 ч.

Припомни ми 

  Поезия » Любовна
596 0 2
 

Припомни ми, припомни ми

как диханието може да трепти.

Отново към живота върни ме.

Живот, чийто смисъл беше ти.

 

Безумието дето се започва,

когато очите нейде са съзрели.

В мига нозете губят почва.

Пеперуди в стомаха затрептели.

 

Става фон целият околен свят

на вселената от двама души,

които могат дори да полетят,

когато в сърцата си се вслушат.

 

Изгубват се във време спряло.

Събрани те създават любовта.

Съвършенството на едно цяло,

с безгранична сила за света.

 

И разтворят се един в друг,

вплели мечти, болка, любов.

Вървящи по своя общ път

едновременно вечен и нов.

 

Начинът, по който се докосват,

е нещо, което не ще се промени.

Изначална отдаденост носят,

слети са техните души и съдби.

 

Да се чувстват в сияние живи

само споделили живота си могат.

Че заедно са истински щастливи,

се наказва от участ жестока.

 

Толкова щастие не е позволено,

не е даден рай на земята,

затова ще бъдат разделяни,

когато сливат се магнитни обятия.

 

Ще изтръпват пръстите накрая,

буца в гърлото ще натежава.

Как нищо не свършва знаят...

Кръговрат дели и приближава...

 

 

© Даниела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря много Радвам се, че се е докоснало до нещо в теб...
  • на вселената от двама души....страхотно. Вникнала си много дълбоко в темата и много ми харесва изпълнението. БРАВО,Диде. четох го поне 5 пъти и още мога да го чета,и...няма да ми омръзне.

Предложения
: ??:??