4.04.2017 г., 11:25 ч.

Припява в мен гласът 

  Поезия » Друга
342 0 3

Душата ми сляпа не мълчи,
изгубена да вярва в свойте мечти.
Тя е пламък да приеме,
да разгърне добротата си и да огрее.

Сърцето ми е рана,
но в моите очи е вяра.
Сбъдва молитва и не угасва,
за човека, който вярва.

Припява в мен гласът,
да правя добро от дъжда.
Да полетя, за да освободя
и криле да даря.

Припява в мен гласът,
да утеши най-тежкия звън.
Да зърна благослов,
за да вървя напред с любов.

© Димитрина Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??