26.04.2018 г., 21:00 ч.

Природа 

  Поезия » Пейзажна
390 0 2

 

И небето свали очилата...
Замириса на дъжд!
После слънцето хукна в полята...
Самолет профуча изведнъж!

© Упорита Добродушкова Всички права запазени

Слънце, облаци, дъжд, самолет изведнъж...
Направих такива снимки и те ме провокираха да напиша стихчето.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??