Apr 26, 2018, 9:00 PM

Природа 

  Poetry » Landscape
402 0 2

 

И небето свали очилата...
Замириса на дъжд!
После слънцето хукна в полята...
Самолет профуча изведнъж!

© Упорита Добродушкова All rights reserved.

Слънце, облаци, дъжд, самолет изведнъж...
Направих такива снимки и те ме провокираха да напиша стихчето.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??